Com cada any, el Banc dels Aliments engega una campanya de recollida de productes bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; la campanya també serveix per donar a conèixer la situació que viu aquest col•lectiu.
Càritas Cassà, que coordina el Gran Recapte, fa una crida per a la captació de voluntaris al nostre municipi. Aquest any la recollida tindrà lloc el divendres 22 i el dissabte 23 de noviembre als supermercats Mercadona, Valvi, Maxi-Dia, Caprabo i Bon Àrea. Tots els aliments recollits es destinaran únicament a les famílies necessitades de Cassà.
El voluntariat és de només de 2 hores segons la disponibilitat de cadascú. Les inscripcions es poden fer a través de l’enllaç que trobareu al web www.cassa.cat , al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , o bé presencialment al local de Càritas a la Travessera del Passeig Vilaret núm.17 els dilluns o divendres de 3 a 5 de la tarda.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram