Comença un cap de setmana carregat d’actes lúdics i culturals a Cassà. Avui divendres a 2/4 de 10 del vespre, Les Nits de la Coma amb “Ual•la!”, un concert-espectacle dinàmic, fresc i carregat d’humor. Demà dissabte a les 11 del matí, Taller de poesia a la Biblioteca. A 2/4 de 12, al mercat del passeig Vilaret, espectacle familiar a càrrec de País de Xauxa. A la mateixa hora, a l’auditori Germà Salvador Coma de La Salle, acte commemmoratiu dels 30 anys de Càritas a Cassà de la Selva, amb una ponència a càrrec de la monja teresiana Vicky Molins, que parlarà de la dignitat de les persones marginades.
També demà dissabte a 2/4 de 12 a can Trinxeria, inici del cicle de conferències “Cassanencs arreu del món” amb la xerrada “Viatges de suro i taps” a càrrec de l’historiador Joaquim Alvarado. Mentrestant, el Casal de Jubilats celebraran una castanyada amb dinar i ball al Pavelló polivalent.
Un altre dels actes tradicionals que tindrà lloc aquest cap de setmana és el Concurs-Exposició de Bolets a can Trinxeria organitzat per la Colla Excursionista Cassanenca. Dissabte al matí, recepció de bolets. Diumenge, exposició dels bolets al matí i a la tarda. El veredicte i la degustació de plats es farà a 2/4 d’1 i el lliurament de premis a les 7 de la tarda.
I aquest cap de setmana, teatre a la Sala Centre Recreatiu. Dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda el Grup de Teatre Cassanenc representaran l’obra Litus.
Finalment, per diumenge cal destacar l’Aplec de Sant Martí als veïnats de Mont-Roig i Serinyà. Els actes començaran a 2/4 d’11 del matí amb una missa. A continuació, sardanes amb la cobla La Principal de Cassà, i a les 12, recital de versions acústiques amb el grup Crimage. Durant els actes s’oferirà una torrada de castanyes, concursos i jocs per a la mainada.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram