El proper dissabte. 2 de novembre, tindrà lloc l’acte commemoratiu dels 75 anys de la revista cassanenca Llumiguia, una efemèride que coincidirà amb la presentació del número vuit-cents d’aquesta publicació mensual.
L’acte tindrà lloc a la Sala Centre Recreatiu a 2/4 de 8 del vespre, i comptarà amb la presència de les autoritats locals i provincials. S’ha programat la conferència titulada “La voluntat de tenir premsa pròpia”, a càrrec de Jaume Guillamet, doctor universitari i especialista en premsa comarcal.
La revista Llumiguia va nèixer l’any 1944 fruit d’una iniciativa endegada per la Junta Parroquial d’Acció Católica. L’any 1989 es constituí Editora Cassanenca, la responsable actual de la revista, de la qual s’editen mensualment 800 exemplars, la meitat difosos per suscripció directa i la resta per vendre a les llibreries.
L’any 2008, i sota la direcció de Joan Carles Codolà, Editora Cassanenca va posar en funcionament cassadigital.cat amb l’objectiu que la informació arribés de forma molt més immediata als ciutadans.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram