L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cassà de la Selva ha programat 51 activitats durant el darrer trimestre de l’any. Des d’aquest octubre fins a Nadal hi ha, com a mínim, un acte cada setmana. Són activitats adreçades a tot tipus de públic, que han estat recollides en el llibret que s’edita periódicament i que es reparteix als domicilis cassanencs.
L’oferta cultural inclou propostes ja consolidades com ara les Nits de la Coma, espectacles teatrals de petit format que es faran dos divendres de mes al vespre. També el Vermut de Lletres i la Llimonada de Lletres, una cita mensual amb autors, tant per a lectors adults com per a infants. Després del Vermut de Lletres de dissabte passat amb l’escriptor Pep Prieto, els altres noms destacats són els de Gerard Quintana i Meritxell Margarit, entre altres.
En el capítol de novetats hi ha el cicle de cinema Pack Magic, que tindrà periodicitat mensual, i en el que la sessió del mes de desembre anirà acompanyada d’un espectacle musical.
La programació cultural del darrer trimestre de l’any a Cassà inclou cinema, exposicions, lletres, música, teatre i xerrades.

 

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram