La regidoria de Governació de l’Ajuntament de Cassà de la Selva ha engegat diferents actuacions per tal d’assegurar els entorns segurs a l’accés de les escoles del municipi.
Aquestes mesures promouen la convivència i la seguretat de tots els usuaris dels carrers, i tenen com a objectiu calmar i maximitzar l'agilitat del trànsit. Es dona prioritat als vianants sobre el trànsit rodat. L'afluència intensa de persones i menors als centres educatius en un curt espai de temps obliga a extremar les mesures que permetin fer aquestes tasques amb garanties de seguretat.
La primera actuació ha estat la col•locació d'un senyal mòbil al carrer Hospital, des del seu accés per la rambla Onze de Setembre, en direcció a la baixada de la Piscina, per convertir aquest tram de carrer en una via restringida al trànsit de vehicles quan els escolars entren o surten del centre educatiu.
Una altra actuació ha estat la creació d'un accés a l'esplanada del parc de l'U d'Octubre per als vehicles que circulen pel carrer Xavier Carbó, que permet que puguin estacionar en aquest espai.
Per acabar, i pel que fa a la millora de l'entorn de l'Institut, està prevista la instal•lació d'uns senyals que permetran l'estacionament dels busos al carrer Josep Pla durant el temps d'entrada i sortida de l'INS Cassà.
Totes aquestes actuacions i les que es realitzaran properament se sumen a les ja realitzades fa dos anys a l’entorn del Col•legi La Salle.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram