L'Ajuntament de Cassà de la Selva i l'Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties de Cor (GICOR) han subscrit un conveni de col•laboració pel qual es crea un projecte de rehabilitació cardíaca en fase 3 a les instal•lacions municipals de la piscina coberta.
Amb aquest conveni, l’Ajuntament posa a disposició de GICOR la infraestructura per cobrir la necessitat de rehabilitació de persones amb malalties cardíaques que no poden acabar les fases de rehabilitació necessàries perquè l'Hospital de Santa Caterina no pot absorbir més pacients i perquè tampoc no tothom disposa de manera ni temps per poder-hi arribar.
Les sessions de rehabilitació cardíaca es realitzaran els dimecres i divendres, de 8 h a 9 h del matí, a les instal•lacions de la piscina coberta municipal, amb el personal propi de l'Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties de Cor (GICOR).
GICOR és una associació sense ànim de lucre, reconeguda amb molts anys d'experiència, i que porta a terme actuacions de suport i prevenció de malalties de l'aparell circulatori. L’Associació fomenta els acords amb institucions per tal d’acostar els seus serveis a malalts coronaris i descongestionar els serveis hospitalaris. Es tracta d’una iniciativa que és pionera arreu d’Europa.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram