Els alcaldes i els regidors de Governació de Cassà, Llagostera i Caldes es reuniran aquest divendres 19 de juliol per posar sobre la taula la possibilitat de mancomunar o compartir serveis de les Policies Locals d’aquests tres municipis. És una iniciativa endegada per l’Ajuntament de Cassà, que vol explorar en aquesta primera trobada quines possibilitats ofereix la llei al respecte.
El regidor de Governació de l’Ajuntament de Cassà, Marià Montsunyer, assegura que Cassà de la Selva és un municipi segur, i que la tipologia dels delictes passa sobretot per les bretolades i els robatoris. En aquest sentit, assenyala que no s’abaixarà la guardia en prevenció.
En referència a les bretolades, el regidor de Governació s’ha referit a les que aquest estiu es produeixen reiteradament a la piscina municipal i al camp de futbol a la nit. Montsunyer indica que els autors ja han estat identificats, i que se’ls aplicarà la sanció corresponent.
En un altre ordre de temes, informar que el proper dilluns 22 de juliol a les 8 del vespre l’Ajuntament de Cassà de la Selva celebrarà el primer Ple ordinari de la legislatura. El Ple serà emès en directe per Ràdio Cassà.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram