L’Ajuntament de Cassà de la Selva canviarà de color polític dissabte que ve després de l’acord de govern signat entre Junts per Cassà i el PSC. En una roda de prensa celebrada divendres a la tarda, el cap de llista de Junts per Cassà, Robert Mundet, manifestava que el pacte resol l’estancament al qual es veia abocat el municipi després de les passades eleccions, i justificava l’acord pel resultat d’empat tècnic amb ERC. Mundet detalla que el pacte es basarà en el govern compartit i la responsabilitat compartida, els acord programàtics, i la llibertat de vot en els temes nacionals.
Preguntat per les negociacions entre Junts per Cassà i ERC, Robert Mundet explica que van mantenir dues reunions, i que en cap de les dues Esquerra va plantejar un govern amb alcaldia compartida. L’oferta rebuda, explica, passava per mantenir-se a l’oposició amb remuneració per assistència a una reunió prèvia a la junta de govern, però sense dret a vot. Mundet qualifica l’oferiment d’insult.
Pel que fa al PSC, el seu regidor, Marià Montsunyer s’integrarà a l’equip de govern amb una regidoría que s’està acabant de perfilar.
De la seva banda, ERC va fer públic un comunicat just després de conèixer l’acord de govern entre Junts per Cassà i el PSC, en el que mostraven la seva sorpresa, assegurant que estaven explorant una via per alternar l’alcaldia amb Junts per Cassà.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram