EL SOLDAT DESCONEGUT JA REPOSA AL CEMENTIRI DE CASSÀ
La consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella, ha estat avui al matí a Cassà de la Selva on ha visitat la tomba del soldat desconegut, indret on durant dècades hi van romandre les restes d’un tinent republicà mort durant la guerra civil. Després de la visita s’ha procedit a fer l’acte de sepultura al cementiri municipal.
Acompanyada per l’alcalde en funcions, Martí Vallès, la consellera ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament.


ALUMNES DE L’ESCOLA PUIG D’ARQUES PARTICIPEN AL PROJECTE “CONSELL ESCOLA”, QUE TÉ PER OBJECTIU FOMENTAR EL COMERÇ LOCAL
Els alumnes de tercer de primària de l’Escola Puig d’Arques han participat al projecte Consell Escola, del Consell Comarcal del Gironès, que té com a objectiu fomentar el comerç local a banda d’impulsar l’emprenedoria dels més menuts.
Els alumnes han participat en dues jornades. La primera va consistir en un col•loqui on els nens i nenes van poder fer preguntes sobre el petit comerç i se’ls va explicar la importància que té i en què consisteix.
A la segona part del projecte, feta aquesta setmana, els alumnes han participat en una gimcana pel municipi per conèixer de primera mà les botigues que hi ha a Cassà, què s’hi ven i com funcionen.
A l’Escola se li ha entregat un diploma i uns llibres per haver participat en aquest projecte, i per part de la Unió de Botiguers, se’ls ha regalat un llapis de memòria.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram