2019 05 27Quatre anys després, torna a haver-hi empat tècnic a Cassà de la Selva. Si fa quatre anys la diferència entre ERC i Junts per Cassà va ser de cinc vots, en aquests comicis, després del recompte definitu, la diferència és de només tres vots. L’altre notícia de les eleccions municipals a Cassà és l’entrada del PSC.
Així, els resultats definitius són aquests: ERC 2139 vots – 8 regidors, Junts per Cassà 2136 vots – 8 regidors, PSC 478 vots – 1 regidor.
Amb aquestes dades a la mà se n’extreuen dues conclusions: 1- L’elevada fidelitat dels electors cap a les dues llistes més votades, i 2- Que l’entrada del PSC provoca que no hi hagi majoria absoluta, i que en conseqüència, totes les opcions estiguin obertes.
Just després de conèixer els resultats, els tres caps de llista feien les primeres declaracions a Ràdio Cassà. Martí Vallès, d’ERC, reconeixia que caldrà parlar. Robert Mundet, de Junts per Cassà, repetia el que ja va dir al debat electoral: que s’haurà de parlar. En la mateixa línea s’expresava Marià Montsunyer, regidor electe pel PSC.
Data límit per conèixer com quedarà el proper consistori: 15 de juny, dissabte de la Festa Major, dia en què es farà el Ple de Constitució del nou Ajuntament.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram