Cassà de la Selva s’adhereix a la setmana sense fum que tindrà lloc del 25 al 31 de maig. Aquesta és la XX edició i el lema en aquesta ocasió és “Recupera la inspiració. Volem ajudar-te a deixar de fumar”. L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. 

Des de l’Ajuntament de Cassà de la Selva un dels objectius principals és el de prevenir l’inici del consum de tabac i l’exposició al fum del tabac en nens i joves, i també sensibilitzar els adults perquè siguin un bon model en temes de salut per als infants. Per això s’han instal•lat les senyalitzacions d’”entorn sense fum”, sobretot en zones educatives i esportives, així com altres espais on hi hagi freqüentació d’infants.

Fins ara s’ha senyalitzat l’entorn sense fum de la llar d’infants (2015) i als parcs infantils també hi ha indicació de prohibició de fumar. L’objectiu és treballar per senyalitzar també tots els accessos d’escoles i altres centres.

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Cassà de la Selva ha organitzat pel dia 29 de maig una taula informativa sobre el tabac. Durant tota la jornada hi haurà professionals donant informació sobre tabaquisme i mètodes per deixar de fumar. A més, la gent que ho vulgui podrà fer-se una prova per determinar l’edat pulmonar.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram