La Fira del Tap i el Suro de Cassà de la Selva tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny, i en aquesta tercera edició, les protagonistes seran les dones que han treballat o treballen a la indústria del suro. Per aquest motiu, se'ls farà un reconeixement el diumenge, 2 de juny a la tarda amb la participació de la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà.
Si treballeu o heu treballat al món del suro i voleu participar en l'homenatge, podeu omplir el formulari que trobareu al web www.cassa.cat
La Fira és un esdeveniment temàtic, sectorial i amb projecció internacional, que durant un cap de setmana posa de rellevància el món del suro, un producte molt arrelat a la majoria de municipis del voltant de les Gavarres, especialment a Cassà de la Selva i a Palafrugell.
La Fira del Tap i el Suro es presentarà en roda de premsa el proper dimarts, 28 de maig, a les 10.30h al suro del Carrer Castell de Cassà de la Selva i comptarà amb una demostració de la pela del suro i una demostració de l'esmorzar de peladors.
Podeu consultar tota la programació a www.cassa.cat


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram