Aquest dimecres 6 de març tindrà lloc la presentació pública dels pressupostos participatius de Cassà de la Selva, a través dels quals els cassanencs i cassanenques podrán decidir el destí de 60.000€ del pressupost municipal.
El procés combinarà mètodes de participació presencials i en línia, com en les anterior edicions (a través del web –participa.cassa.cat- o omplint una butlleta i dipositant-la a les urnes situades a diferents punts del municipi).
Les condicions de les propostes són que han de ser inversions d’interès públic, donar resposta a una necessitat concreta, ser de competència municipal, ser tècnicament i econòmicament viables, respectar el marc jurídic legal i no contradir els diferents plans municipals aprovats, no ser subvencions o ajuts a entitats i/o col•lectius, i no superar els 60.000 €. Per exemple, la creació, reforma o millora d’equipaments de titularitat municipal, la millora d’espais públics o l’adquisició de mobiliari urbà.
Les fases del procés seran les següents:
.Fase 1: Recollida de propostes (de l’11 al 31 de març).
.Fase 2: Validació tècnica de les propostes rebudes (abril-maig).
.Fase 3: Taller TOP 10! Jornada participativa per escollir les 10 propostes que passaran a la fase final de votació (juliol).
.Fase 4: Votació final (setembre-octubre).
.Fase 5: Execució de les propostes guanyadores (finals 2019).
L’acte de presentació dels pressupostos participatius del 2019 tindrà lloc a les 8 del vespre a l’espai jove L’Escorxador.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram