Amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local, l’Ajuntament de Cassà de la Selva conjuntament amb la Unió de Botiguers de Cassà, engega la campanya “A Cassà, de tot i a prop” per incentivar que la gent compri al poble i conegui tots els comerços i serveis que hi pot trobar i la gran qualitat i varietat que odereixen.
Aquesta és la primera fase de la campanya, que ha suposat una inversió de més de 45.000€.
Així, amb la primera fase de la campanya s’inicien les següents accions:
.Creació de la marca de promoció del comerç “A Cassà, de tot i a prop”.
.Edició del plànol de Cassà de la Selva amb tots els comerços del municipi, que es repartirà a totes les llars.
.Col•locació d’elements publicitaris per promocionar el comerç i la marca “A Cassà de tot i a prop” a les entrades del municipi (una tanca publicitària a la Rotonda del Taps i un element volumètric en relleu a la rotonda d’entrada venint de Llagostera).
. Millora de la senyalització de les zones comercials (tòtems informatius amb un plànol dels comerços).
.Col•locació de cartells “Aparca i compra” als aparcaments públics, per tal d’indicar els espais d’aparcament més propers als nuclis comercials.
.Promoció dels mercats setmanals, i realització d’activitats infantils mensuals, amb el títol ‘La família se’n va al mercat’.
. Repartiment de 5.000 bosses de roba amb la marca “A Cassà, de tot i a prop” a totes les llars del municipi.
.Edició de 3.000 targetes d’aparcament gratuïtes que els comerços repartirán entre la clientela, amb 100 càrregues de 20 minuts gratuïtes. Les targetes es podran recarregar i reutilitzar).


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram