Avui dimarts, 26 de febrer, a les 19.30h, a l’Espai Jove L’Escorxador, tindrà lloc el primer taller participatiu de l’estudi de mobilitat de Cassà de la Selva. Es tracta del taller sobre la mobilitat activa (a peu i en bicicleta). El procés participatiu que tindrà lloc aquest 2019, servirà perquè els ciutadans i les ciutadanes de Cassà puguin debatre sobre com ha de ser la mobilitat del municipi i com garantir la seguretat als vianants i a tots els altres usuaris de la via pública.
L’estudi de mobilitat a Cassà de la Selva servirà per elaborar un pla de mobilitat amb l’objectiu que aquest sigui una eina bàsica a l’hora de planificar de manera integrada el transport dins el municipi. El seu caràcter transversal fa que les aportacions del Pla de Mobilitat contribueixin a la millora del medi ambient, de l’entorn urbanístic i del nivell socioeconòmic.
En l’estudi s’ha fet una diagnosi de com és la mobilitat a peu, en vehicle i en bicicleta, en com són els carrers, les voreres i els aparcaments i com s’ha de millorar de cara un futur, posant èmfasi en la seguretat de la circulació tant a peu com en la mobilitat rodada.
Al llarg del 2019 es farà aquest procés participatiu que comença avui, per recollir les propostes i l’opinió dels ciutadans i ciutadanes amb la finalitat de complementar i enriquir les propostes tècniques que es proposen a partir de la recollida de dades i la diagnosi inicial feta pel pla de mobilitat.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram