El Niu és un espai familiar organitzat per l’Ajuntament de Cassà de la Selva que pretén que pares, mares i els seus fills comparteixin una estona de joc i de companyia. Es busca facilitar un espai de relació i trobada amb altres famílies que es troben al mateix moment vital, i oferir orientació i suport per fomentar unes bones habilitats de criança. El projecte vol facilitar la transició que pot suposar la futura escolartizació a P3 d’infants nascuts el 2016 que prèviament no han estat escolaritzats.
L’espai familiar El Niu, totalment gratuït, es desenvoluparà un cop a la setmana, durant dues hores i quart. Les sessions s’estructuraran de la següent manera:
-Estona de joc lliure i espontani.
-Realització d’una activitat dirigida per als pares, mares, tutors i els infants (lectura d’un conte, jocs, manualitats...).
-Esmorzar compartit i saludable per a grans i petits.
-Espai d’orientació i suport amb una professional per resoldre dubtes i compartir preocupacions i experiències.
L’activitat es realitzarà els dijous al matí dels mesos de març, abril i maig, de les 9.30 a les 11.45h.
Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins l’1 de març a l’Oficina Municipal d’Escolarització, situada a l’Ajuntament de Cassà, a la Rambla Onze de setembre.
La iniciativa està organitzada per l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, amb el suport de la Llar d’Infants Municipal Taps.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram