2019 01 23El Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva organitza del 26 de gener al 3 de febrer la dinovena edició de la Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà (MACCA), la principal activitat que realitza l’entitat, que enguany potencia l’emblemàtic Correcurts amb motiu de la quinzena edició d’aquest concurs de curtmetratges ràpids. El programa, però, manté els ingredients que caracteritzen la vocació didàctica i pluridisciplinar de la mostra, amb activitats per a tots els públics. Aquests són els actes més destacats:
CORRECURTS JÚNIOR
Concurs adreçat a menors de 16 anys. Rodatge i edició dels curtmetratges del divendres 26 al diumenge 28 de gener. Projecció i entrega de premis el diumenge 3 de febrer, 12:00, Sala Centre Recreatiu. Un jurat format per docents de tots els centres escolars de Cassà escollirà el guanyador, que a més d’endur-se un premi es projectarà també en la gala d’entrega del Correcurts.
6a. MOSTRA DE VIDEOCLIPS GIRONINS I CONCERT DE FOK
Divendres 1 de febrer, 22:00, Centre Recreatiu..
CONCURS CORRECURTS
Dissabte 2 de febrer. Projecció de tots els treballs el diumenge 3 a les 19:00, a la Sala Centre Recreatiu. Prèviament, a les 17:30, selecció dels millors curts dels 15 anys de Correcurts. En total, es concedeixen 1.200 euros en premis.
EL MEU PRIMER FESTIVAL
Dissabte 2 de febrer, 16:30, sala Centre Recreatiu
Torna la selecció de curts animats d’El Meu Primer Festival per la tarda del dissabte, tradicionalment consagrada al cinema infantil. Paral•lelament, la mainada podrà participar al també clàssic taller d’animació stop-motion amb plastilina, de 16:00 a 20:00 a la sala d’exposicions La Coma.
PREMI DOMÈNEC TORRENT I GELMÀ
Diumenge 3 de febrer, 18:30, Sala Centre Recreatiu
El premi Domènec Torrent i Gelmà destinat a persones i entitats que treballen per mantenir el cinema als pobles arriba a la tretzena edició. En aquesta edició el guardó és per al cinema Kursaal de Penelles.
ALTRES ACTIVITATS
La programació de la MACCA comptarà també amb altres activitats, com una exposició dedicada al cinema d’animació a Cassà, tallers de cinema d’animació per als alumnes de tercer de primària de les tres escoles de Cassà, i L’hora del Conte (dissabte 2, 11:00, biblioteca de la Sala Galà).

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram