Els cassanencs i cassanenques podran decidir un any més el destí de 60.000 euros del pressupost municipal a través dels pressupostos participatius. Aquest és el quart any consecutiu d’aquest procés de participació ciutadana.
El tret de sortida serà la presentació pública que tindrà lloc el proper 6 de març, a les 8 del vesrpe a la Sala La Coma.
El procés combinarà mètodes de participació presencials i en línia, com en les anterior edicions (a través de la pàgina web o omplint una butlleta i dipositant-la a les urnes situades a diferents punts del municipi)
Les propostes que es presentin han de ser inversions d’interès públic, donar resposta a una necessitat concreta, ser de competència municipal, ser tècnicament i econòmicament viables, respectar el marc jurídic legal i no contradir els diferents plans municipals aprovats, no ser subvencions o ajuts a entitats i/o col•lectius i no superar els 60.000 €. Per exemple, la creació, reforma o millora d’equipaments de titularitat municipal, la millora d’espais públics o l’adquisició de mobiliari urbà.
Les fases del procés seran les següents:
.Fase 1: Recollida de propostes (de l’11 al 31 de març)
.Fase 2: Validació tècnica de les propostes rebudes (abril-maig)
.Fase 3: Taller TOP 10! Jornada participativa per escollir les 10 propostes que passaran a la fase final de votació (juliol).
.Fase 4: Votació final (setembre-octubre)
.Fase 5: Execució de les propostes guanyadores (finals 2019)


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram