El Cineclub Vuitimig organitza de l’1 al 3 de febrer una nova edició de la Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva. Una de les novetats d’aquest any és l’estrena del ‘Correcurts Júnior’, que tindrà lloc el 27 de gener, un concurs dirigit a un públic infantil i juvenil en el qual hi pot participar qualsevol persona o grup, sempre que siguin menors de 16 anys.

Els participants han de ser els únics responsables de la gravació, direcció i edició del treball. El tema del Correcurts Jr. és lliure, tot i que hauran de ser rodats dins el terme municipal de Cassà de la Selva en el cas de les escenes exteriors. A més, l’organització facilitarà als participants un element o motiu que haurà de ser present a la història. El motiu haurà de tenir un protagonisme i relació directa amb el film, ja sigui a través del guió o de les imatges.
Per inscriure’s cal trucar al telèfon 649 220 843 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom, edat, adreça i telèfon. El període d’inscripció acaba el 24 de gener.
Podeu consultar les bases del Correcurts Júnior al web www.cassa.cat


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram