El grup Guspira Teatre de Cassà de la Selva torna aquest cap de setmana amb l’obra “Mentiders”, una adaptació de la comèdia d’Anthony Neilson. El director de la formació, Nani Castellsagué, garanteix que la diversió està assegurada.“Mentiders” s’ha programat amb una doble sessió: demà dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda a la Sala Centre Recreatiu.

De l’àmbit teatral també cal destacar l’espectacle de petit format “Tot sol…i núvol” de la companyia LePuant que es podrà veure avui a 2/4 de 10 del vespre al Casal de Jubilats dins la programació de Les Nits de la Coma.

D’altra banda, el Vermut de Lletres de demà dissabte a Cassà presentarà el llibre “Sankt Pauli. Un altre futbol és possible”, de Natxo Parra i Carles Viñas.
No es tracta d’un llibre de futbol. Si més no, no és un llibre únicament de futbol. És quelcom més que un recull d’anècdotes, dades, gols i jugadors d’un club concret, el St. Pauli a través del qual es fa un recorregut per la història d’Alemanya, des del seu procés d’unificació al segle XIX fins a l’actualitat, passant per la República de Weimar, les dues guerres mundials, el Tercer Reich, la postguerra, la caiguda del mur i la reunificació del país. El St. Pauli és molt més que un simple equip de futbol.
És una manera d’entendre l’esport i el seu arrelament al barri, a la comunitat i a l’entorn quotidià. És una metàfora social d’una ciutat, Hamburg, i d’un país.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram