Aquesta setmana comença la programació cultural de l’any 2019 a Cassà de la Selva amb una vuitantena d’actes programats de gener a maig, entre els quals hi ha activitats a la Biblioteca, cinema, música, teatre, vermut de lletres, xerrades i exposicions. Cada setmana s’han programat com a mínim dos actes culturals.
Tots aquests actes es recullen en el llibret que es repartirà als domicilis, en el qual s’inclouen tant els que organitza directament l’Ajuntament com els que organitzen les entitats.
Pel que fa a les activitats programades, una de les novetats és l’aposta pels espectacles infantils i per a tota la família. Un dissabte al mes es faran espectacles infantils relacionats amb l’alimentació i els productes de proximitat al passeig Vilaret, coincidint amb el mercat.
Les nits de la Coma és una proposta de cafè teatre que ha tingut molt bona acollida i ara arriba a la tercera edició. Seguiran quinzenalment els divendres al Casal de Jubilats.
També continuaran els ‘Vermuts de lletres’, converses amb escriptors d’estils molts diversos que ens parlen dels seus llibres.
La programació cultural de Cassà de la Selva també fa lloc a les exposicions, amb diverses propostes al llarg dels propers mesos.
Una de les cites més destacades del calendari será La MACCA (Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà), que tindrà lloc de l’1 al 3 de febrer. Com a novetat, aquest any es farà el primer concurs Correcurts Júnior, dirigit a un públic infantil i juvenil, en el que hi pot participar qualsevol persona menor de 16 anys.
El teatre i la música de grups cassanencs completarà la programació cultural dels propers mesos, que es pot consultar a www.cassa.cat


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram