L’Ajuntament de Cassà de la Selva oferirà diversos cursos de formació durant el primer semestre de l’any. Són cursos 100% subvencionats dirigits especialment a treballadors en actiu amb places limitades, i per a persones en situació d’atur.
El primer curs és el de Manipulador de Productes Fitosanitaris. Nivell Bàsic. Es tracta d’un curs de 25 hores presencials per desenvolupar les competències professionals que són necessàries i obligatòries per aplicar productes fitosanitaris, d’acord amb la normativa de la Unió Europea, de l’administració central i de cadascuna de les administracions autonòmiques.
El segon curs és el de Comptabilitat Informatitzada, per consolidar els coneixements adquirits en el curs de comptabilitat bàsica i consolidar els coneixements generals de les persones que, sense haver seguit el curs bàsic, els tenen i ampliar el seu domini fins a un nivell mitjà. El curs té una durada de 40 hores.
També s’ofereix el curs de Microsoft Excel 2016 nivell inicial, per adquirir els coneixements bàsics necessaris per la utilització professional de les principals eines que configuren l’Office. El curs té una durada de 45 hores.
Per últim, el curs de Seguretat Alimentària: manipulació i control d’aliments, per adquirir els coneixements bàsics relatius a la manipulació d'aliments i aplicar-los a l'entorn laboral. Es tracta d’un curs de 6 hores.
Tots els cursos s’impartiran a Can Trinxeria.
El període d’inscripcions és del 14 al 30 de gener. Es poden formalitzar a Can Trinxeria mateix, o bé enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Podeu consultar tota la informació dels cursos a www.cassa.cat


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram