Intens cap de semana a Cassà de la Selva. Una nova edició del Mercat de Nadal omplirà d’actes el centre de la vila demà dissabte. Els actes començaran a les 10 del matí amb les parades de productes nadalencs instal•lades a la plaça de la Coma. Al llarg de tota la jornada hi haurà activitats lúdiques i culturals, moltes de les quals s’han organitzat per col•laborar amb la Marató, que aquest any estarà dedicada a la investigació contra el càncer.
La tipologia dels actes organitzats és ben diversa. Va des de la gastronomía (amb un esmorzar i un dinar populars) fins a la literatura, passant per la màgia i una visita teatralitzada de la ruta del suro de la vila de Cassà. Destacar que la taula rodona organitzada per l’Oncolliga de Cassà per demà a 2/4 de 6 de la tarda ha canviat d’emplaçament i se celebrarà a la Sala Galà.
Per diumenge, i també a benefici de la Marató, Recital Poètic de Nadal amb els Marxants de Paraules i matí d’inflables a la Piscina Coberta Municipal. Podeu consultar tota la programació a www.cassa.cat


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram