L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha aprovat una nova subvenció que suposarà la reducció del 25% de l’impost de l’IBI, fins a un màxim de 200€, per als contribuents que siguin persones jubilades amb una renda inferior a la pensió mínima.
Amb aquesta subvenció es vol incrementar l’import de les ajudes i el nombre de contribuents que es poden acollir a aquestes mesures socials.
Així mateix s’ha aprovat també una línia d’ajudes pels usuaris de Cassà de la Residència Geriàtrica Sant Josep, que s’articularà el llarg del propers mesos.
Les dues ajudes es podran demanar al llarg del 2019, quan s’obri el termini per la presentació de sol•licituds.
Les bonificacions als impostos i taxes municipals i totes les accions dutes a terme per donar-les a conèixer entre els ciutadans han tingut el seu fruit. L’enquesta que es va realitzar a l’inici de 2018 a més de 400 cassanencs i cassanenques va constatar que un 76,4% coneixia que existien bonificacions socials als impostos i taxes de Cassà.
Aquest fet es tradueix en un increment del 33% dels contribuents que s’acullen a algun tipus de bonificació aquest any 2018 respecte l’any anterior, essent-ne més de 1400.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram