Aquest dimarts, dia 11 de desembre, a les 20.30h del vespre a la Sala Galà, es farà la presentació pública de la diagnosi de l’estudi de la mobilitat a Cassà de la Selva, que servirà per elaborar un pla de mobilitat al municipi. En aquesta sessió oberta a la ciutadania, s’explicaran els punts bàsics dels resultats elaborat per l’AIM (Assessoria d’Infraestructures i Mobilitat).
També s’explicarà en què consistirà el procés participatiu que s’engegarà l’any 2019 perquè els ciutadans i ciutadanes de Cassà de la Selva puguin debatre i opinar sobre com ha de ser la mobilitat del municipi i de com garantir la seguretat als vianants i a tots els altres usuaris de la via pública.
L’objectiu del pla de mobilitat urbana de Cassà de la Selva és que sigui una eina bàsica a l’hora de planificar de manera integrada el transport dins el municipi. El seu caràcter transversal també fa que les aportacions del Pla de Mobilitat contribueixin a la millora del medi ambient, de l’entorn urbanístic i el nivell socioeconòmic dels municipis.
La presentació comptarà amb la participació de Jordi Porta, de l’AIM i de Gerard Quiñones , soci-director de la consultoria Neòpolis.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram