La donació que va fer la senyora Anna Torres quan va morir l’any 2015 ha permès fer millores a les instal•lacions de la Residència Geriàtrica Sant Josep de Cassà de la Selva. L’herència va ser de 851.000 euros, dels quals fins a dia d’avui s’ha disposat de 422.954,78€. Per tant, queden per destinar-hi 428.374,84€.

El mes de novembre es van adjudicar les obres per a la construcció d’un nou ascensor i per a la renovació de l’actual, per valor de 176.000€, que es preveu que es puguin executar al llarg dels propers mesos.
Així mateix el darrer Ple municipal va aprovar l’adquisició d’una nova rentadora i una assecadora que substituiran les màquines de la sala de bugaderia actuals, que incrementaran l’eficiència energètica de l’equipament, les condicions de treball i el manteniment de la qualitat de la roba utilitzada pels usuaris.

Totes les actuacions que s’han tirat endavant s’han fet a partir del pla d’inversió elaborat i consensuat amb la direcció i el consell de la residència, i es fan de forma separada i paulatinament per tal de no afectar els usuaris del centre ja que totes elles s’han de realitzar mentre els serveis de residència i de centre de dia segueixen amb actiu.

Entre les actuacions que es realitzaran els propers anys hi han les següents:
L’ampliació de la sala d’activtats cap a la terrassa interior, l’adequació del semisoterrani ampliant i renovant la sala de rehabilitació, la reforma de la sala de bugaderia actual, noves mesures de protecció contra incendis i proteccions passives, i reformes en instal•lacions de climatització, així com l’adequació de diversos espais.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram