L’Ajuntament de Cassà ha aprovat la proposta del Pla d’Igualtat de Gènere. La proposta conté diverses línies estratègiques relacionades amb les diferents dimensions de la desigualtat de gènere, i té una vocació de transversalitat i de treballar des de l’òptica de la perspectiva de gènere, que implica a les diferents regidories municipals, amb l’objectiu d’incorporar el principi d’igualtat en totes les polítiques públiques locals.

L’objectiu des del consistori és treballar per acabar amb qualsevol tipus de discriminació, ja sigui pel gènere, pel color de la pell, per les creences, per les diferències socials i per la llibertat d’estimar i crear una família amb qui es vulgui. 

Una de les línies estratègiques de Pla d’Igualtat destacades és el treball per fomentar la coeducació a tots els nivells educatius. En una educació per la igualtat, cal que ambdós gèneres incorporin les millors característiques de cada un, perquè puguin gaudir en igualtat de condicions a l’accés d’oportunitats, i així, aconseguir una societat més justa i equilibrada.
L’adhesió al Pla d’Igualtat de Gènere del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt permet treballar per un Pla d’Igualtat de forma contextualitzada dins l’entorn del municipi de Cassà de la Selva atenent les seves especificitats, amb uns objectius i unes accions que permetran desenvolupar una estratègia integral orientada a millorar i equilibrar la situació de les dones i les homes en el territori.

Èxit del Gran Recapte a Cassà de la Selva

El Gran Recapte d'aliments celebrat aquest cap de setmana a tot Catalunya ha tornat a batre rècords a Cassà. S'han recollit 6.518 quilos d'aliments, davant els 9.000 quilos recollits l’any passat. Cal tenir en compte, però que gairebé la meitat els donaven els clients del Mercadona, que en aquesta edició ha estat tancat per reformes.
Els aliments es destinaran íntegrament a les famílies més necessitades de Cassà de la Selva.
Els organitzadors, Càritas Cassà, donen les gràcies a tots els col•laboradors, voluntaris i donants per aquesta generosa mostra de solidaritat.
L'Ajuntament de Cassà també agraeix a tots els ciutadans que s'hi han implicat d'alguna manera, així com a l’entitat organitzadora, per la tasca que fan diàriament.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram