El ple de l’Ajuntament de Cassà ha aprovat el pressupost municipal de l’any 2019, de 10.409.966€, amb un total consolidat, afegint els pressupostos de la Residència Geriàtrica i l’empresa municipal, de 12.167.814 €.

El regidor d’Hisenda del consistori cassanenc, Pau Presas, remarca que el pressupost consolida la feina feta per l’equip de govern aquesta legislatura, permet dur a terme inversions importants, i segueix consolidant Cassà de la Selva com a tercer municipi del Gironès i 20è de les comarques gironines. Un pressupost que, segons el titular d’Hisenda, prioritza les persones que més ho necessiten.

Així, l’àrea que experimenta un major increment és de Serveis Socials, amb un increment del 24,48% del pressupost respecte als comptes de l’any 2018, amb un augment de la inversió en mesures de protecció social de més de 113.000€. Es destinaran més recursos a la Residència Geriàtrica i a les beques per estudiants, i es creen noves línies d’ajudes pel pagament de l’IBI i pel pagament de la Residència a persones jubilades. En Educació, es preveu el manteniment de la inversió en les escoles públiques del municipi, així com la realització de diverses millores en la Llar d’Infants.

També s’amplia la inversió en cultura, es manté tota la infraestructura de promoció econòmica, i es projecten més zones d’aparcament, el canvi de la coberta del pavelló esportiu, i diverses millores en la via pública.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram