Aquestes properes festes nadalenques tindrà lloc a Cassà de la Selva la segona edició del Nadalenks, el Parc Infantil de Nadal. Es tracta d’un espai d’experimentació i aventura per a nens i nenes de P1 fins a 6è de primària. L’activitat, que tindrà lloc al Pavelló Polivalent, s’oferirà els dies 27,28 i 31 de desembre i del 2 al 4 de gener i l’entrada al PIN serà oberta de 8:45 fins les 15.15h. La proposta compta amb una modalitat de casal i la de PIN, entesa com un espai polivalent amb diverses activitats i espectacles.

El període d’inscripcions a la modalitat de PIN ja és oberta i finalitzarà el 5 de desembre. Es pot fer en línea o al Centre Cultural Sala Galà.

Pe que fa a la modalitat de CASAL, les inscripcions es poden formalitzar ON LINE al web del Castellet o PRESENCIALMENT a Sala Galà, també fins al 5 de Desembre.
Els preus pel CASAL són: Matins 77€ i Dies intensius 100€.

Pel PIN, el DIA ESPORÀDIC té un preu de 15€ el matí i de 20€ el dia intensiu.
A l’INFANT ACOMPANYAT per un adult se l’ aplicarà un preu de 5€ el matí

 La programació pròpia del Nadalenks es complementarà amb diverses activitats diàries , de les quals destaca l’actuació de El Pot Petit, dissabte 29 de Desembre a les 12h a l’escenari gran del pavelló. L’actuació és oberta a tothom i les entrades anticipades ja són a la venda al web del Castellet al preu de 6€ (taquilla 10€).

El Nadalenks és organitzat per l’empresa cassanenca ‘El Castellet’ amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cassà de la Selva. Podeu ampliar aquesta informació al web www.nadalenks.elcastellet.cat.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram