Intens cap de semana a Cassà de la Selva. El proper diumenge tindrà lloc el tradicional Aplec de Sant Martí dels veïnats de Mont-Roig i Serinyà. A les 11 del matí hi haurà una missa amb l’acompanyament de la cobla La Principal de Cassà, la mateixa que en acabar l’ofici interpretarà tres sardanes. A les 12, actuació d’Agarafiling i de la Coral L’Esclop, i a les 2 dinar popular amb ball a càrrec del grup Genions. Al llarg de la jornada hi haurà Torrada de Castanyes amb degustació de vi novell i moscatell. Un dels canvis importants de la 25ª edició de l’Aplec és que tots els actes tindran lloc al pavelló polivalent de Cassà, a causa de les pluges de les darreres hores, que han deixat el terreny molt enfangat.
També com cada any arriba a Cassà de la Selva el Concurs-Exposició de Bolets sota l’organització de la Colla Excursionista Cassanenca. Demà dissabte de 9 a 2, recepció dels bolets que s’exposaran diumenge de 10 a 2 i de 4 a 8 a Can Trinxeria. Paral•lelament a l’exposició, diumenge es farà el Concurs de plats cuinats 14è Memorial Domènech Torrent. La recepció dels plats es podrá fer diumenge fins a les 12 del migdia. A 2/4 d’1 es farà el veredicte i degustació, i a les 7 de la tarda el lliurament de premis als dos millors plats cuinats als participants a l’exposició de bolets.
Finalment, diumenge també hi haurà teatre. El grup Increixendo portaran a Cassà La Cantant Calba, tot un clàssic del teatre de l’absurd. L’obra es representarà a la Sala Centre Recreatiu a les 6 de la tarda.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram