El Festival Càntut de Cassà de la Selva arriba a la tercera edició. Enguany, el festival dedicat a la música de tradició oral tindrà lloc del 16 al 18 de novembre. Concerts, activitats de carrer, exposicions, tallers o xerrades són algunes de les activitats que s’hi duran a terme. Albert Massip, l’impulsor del Càntut destaca els tres concerts que s’han programat com a caps de cartell: Kepa Junkera & Amics de Fok, l’espectacle Mans Manetes, Arnau Tordera i Magí Canyelles amb Les cançons seran sempre nostres. També hi actuaran, entre altres, la Cobla Catalana dels Sons Essencials, i una vegada més es faran el ja tradicional Dinar de cantadors o el Vermut cantat.
En aquesta edició es busquen nous espais i moments per cantar, i es vol fer reviure un repertori que forma part de la cultura dels Països Catalans. Es podran veure 17 propostes, sis de les quals ideades especialment per al Càntut i quatre que es presenten en primícia a les comarques gironines.
El projecte Càntut neix el 2012 per recollir i difondre la música popular i tradicional recordada per la gent més gran de les comarques gironines. Actualment compta amb tres vessants: el cançoner, el festival i les produccions pròpies.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram