Després de l'èxit de la 1a edició, l'Oficina Comarcal de Joventut, els ajuntaments de Gironès i la Taula de Joventut han promogut la 2a edició del Young Talent.

El Young Talent és un concurs de talents artístics per joves del Gironès entre 15 i 29 anys, on cada participant té l'oportunitat de demostrar el seu talent artístic davant d'un jurat. S'hi podrà participar individualment o en grup en diferents disciplines artístiques: arts escèniques, música, arts plàstiques, escriptura, arts visuals i dansa.

Els objectius específics del Young talent es fonamenten en tres pilars: Contactar amb joves creadors i creadores de la comarca del Gironès; crear un projecte comú per a promocionar joves, cultura i Gironès; i afavorir la incorporació a les actuacions de persones en especial vulnerabilitat social i/o educativa.

El termini per inscriure’s finalitza el 5 d’octubre i cal omplir una inscripció a la web del Consell Comarcal del Gironès

La final del Young Talent Gironès se celebrarà el dissabte 20 d’octubre, al teatre El Casino de Llagostera, a partir de les 17 h. Aquest dia els joves del Gironès podran demostrar el seu talent davant d'un jurat expert en el món artístic.

Segons Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, "es tracta d'un projecte integrador i participatiu". "A la 1a edició es va demostrar que hi ha molt de potencial i talent jove en els municipis del Gironès, en aquesta edició volem augmentar el nombre de participants i donar veu a tots aquests joves" ha afirmat Busquets.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram