Dissabte, 9 de març, se celebrarà la cinquena edició de la Fira Gegantera de les comarques gironines, a partir de les 10 h i durant tota la jornada hi haurà activitats a la plaça de la Coma i parades d’artesans vinculats al món geganter.

A dos quarts d’onze a l’espai del Casal, amb motiu de la celebració de la Setmana de la Dona, les dones portadores de gegants protagonitzaran un acte on explicaran la seva experiència i els inicis al món geganter. L’Esbart Dansaire Cassanenc també participarà en la fira amb una mostra de danses a les 11 h, tot seguit hi haurà una audició de sardanes amb la Cobla Selvatana.

Els grans protagonistes de la jornada, els gegants, sortiran a ballar al migdia a la plaça de la Coma acompanyats de la Faràndula Cassanenca. A la tarda continuarem amb la plantada de gegants a les 16 h i la cercavila amb colles geganteres de tota la província. Després de la cercavila podrem gaudir d’un berenar popular amb la música en concert dels cassanencs “Grana i Moscatell”. Acabarem la jornada amb la Cercavila Bestial del Drac Cassiano i la Banda dels Rajolers que començarà i acabarà el recorregut a la plaça de la Coma.

La regidora de Cultura Popular, Esther Domínguez, valora l’oportunitat que significa la Fira Gegantera per reivindicar i gaudir de la cultura popular a peu de carrer “Volem agrair a la Colla Gegantera la seva implicació i el compromís amb la cultura i amb el nostre municipi”.

En cas de mal temps els actes es traslladaran al Pavelló Polivalent

La Fira l’organitza la Colla Gegantera de Cassà, amb la col·laboració de l'Ajuntament.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram