Per tal de potenciar l’estudi i la pràctica dels instruments de cobla, l’Ajuntament de Cassà de la Selva aprovarà a partir de l’any 2019 la reducció d’un 25% del preu per l’estudi d’instruments de cobla a l’Escola Municipal de Música Pere Mercader.

Amb aquesta mesura es vol incentivar la pràctica d’aquests instruments i facilitar el fet que més alumnes iniciïn la pràctica d’instruments tradicionals de cobla com el flabiol, el fiscorn, la tenora, el tible o el contrabaix entre d’altres. El coordinador de l’E.M.M., Conrad Rafart, destaca que els estudis d’aquests instruments són equiparables als de qualsevol altre instrument musical.

L’Escola Municipal de Música Pere Mercader, amb la seva oferta formativa promou l’aprenentatge del llenguatge musical així com aprendre a estimular i gaudir de la pràctica interpretativa de l’instrument tant a nivell de grau elemental com a nivell de grau professional, posant especial atenció a les experiències musicals col•lectives i a la participació en les activitats que s’organitzen.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram